Μανίνα Ζουμπουλάκη – Ευτυχία

  • Συντάκτης

Μανίνα Ζουμπουλάκη - ΕυτυχίαΈξι ήρωες κυνηγούν την ευτυχία – έξι άνθρωποι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους με διαφορετικό ορισμό της ευτυχίας ο καθένας, ψάχνονται σε διαφορετικές μεριές της ζωής. Επειδή και οι έξι ήρωες δεν είναι πάντα ηρωικοί, επειδή είναι κανονικοί άνθρωποι με κανονικά προβλήματα και τηγανισμένες σχέσεις… δεν θέλουν να βγούνε με τίποτα από το κυνήγι της ευτυχίας. Ούτε καν τους περνάει από το μυαλό να τα παρατήσουν στη μέση.
Ο πρώην πρωταθλητής, η χωρισμένη, ο αποτυχημένος ξενοδόχος, η σεφ από το Τορόντο, ο μουσικός και ο έφηβος είναι ήρωες που μοιάζουν, αν όχι με σένα, τότε με κάποιον που ξέρεις. Ερωτεύονται και νομίζουν ότι “το” έχουν. Βρίσκουν με χίλια ζόρια δουλειές κάτω από τις δυνατότητές. Την παλεύουν – δεν την παλεύουν. Κρατιούνται με τα δόντια αλλά επιμένουν να σε κρατήσουν και σένα – τουλάχιστον μέχρι να στριμώξουν την ευτυχία τους σε κάποια γωνία…
Το βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη «Ευτυχία», είναι ένα σύγχρονο ερωτικό μυθιστόρημα που βουτά στα θολά νερά της ενήλικης ζωής και αρνείται να συμβιβαστεί με όσα θα έπρεπε να είχε συμβιβαστεί από καιρό.

Μανίνα Ζουμπουλάκη:
Γεννήθηκα το 1960, μεγάλωσα στην Καβάλα και γράφω από πετριά – βιβλία, σενάρια, άρθρα (Elle, Athens Voice, Home) θεατρικά και μιούζικαλ. Αυτό είναι το δέκατο βιβλίο μου και το πέμπτο μυθιστόρημα. Στον ελεύθερο χρόνο μου διδάσκω “πώς να γράψεις” σε άτομα συμπαθητικά που μια μέρα θα γράψουν το Μεγάλο Ελληνικό Μυθιστόρημα. Ζω (προς το παρόν) στην Αθήνα, είμαι παντρεμένη κι έχω τρία παιδιά… Ακούγεται υπερβολή αλλά είναι η αλήθεια.

Μοιραστείτε:  

Tags: