ἦθος ἀνθρώπῳ δαίμων

Στο 3ο κατά σειρά TEDx που λαμβάνει χώρα στη Χαλκίδα, 10 χαρισματικοί ομιλητές θα αναλάβουν την πρόκληση να αποκωδικοποιήσουν την έννοια «ήθος». Μεταξύ των ομιλητών θα βρίσκονται ο Γιάννης Τσάπρας, αστροφυσικός στη Χαϊδελβέργη, η Φερενίκη Παναγοπούλου, δικηγόρος και καθηγήτρια συνταγματικού δικαίου, ο Δρ. Ευάγγελος Λιότζης, ειδικός σεξουαλικότητας, ο Αντώνης Καλογερόπουλος, επίκουρος καθηγητής επικοινωνίας και media στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και ερευνητής στο Ινστιτούτο Reuters, η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος και συγγραφέας, η Μάρθα Μάτσα, πρωταθλήτρια κολύμβησης και αναπληρώτρια δασκάλα, η Ελεωνόρα Μελέτη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ηθοποιός κ.α.

Το TEDxChalkida έχει γίνει πλέον θεσμός, έτσι και ο παρουσιαστής του!

Από την πρώτη μας διαδρομή, το 2016, όπου και συμμετείχε ως ομιλητής, ο «σχοινο-σύντροφος» Χρήστος Κιούσης, αποτέλεσε μέλος της ομάδας του TEDxChalkida και φέτος θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο παρουσιαστής του event. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής, Διευθυντής Σπουδών ΜΜΕ Τεχνών & Οικονομίας Διοίκησης στον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360, ονειρεύεται να μοιράζει αρκετό από το χρόνο του μεταξύ των αγαπημένων του πόλεων με γέφυρες, της Χαλκίδας και της Κωνσταντινούπολης.

 

Φέτος θα συμμετέχεις!

Ιδιάιτερο ενδιαφέρον φέτος παρουσιάζουν τα διάφορα workshop όπου οι συμμετέχοντες εμπλέκονται πρακτικά και άμεσα σε μεταξοτυπικές εκτυπώσεις, εργαστήρια ανακύκλωσης και συζητήσεις σχετικά με την ηθική των μουσείων!

Όπως σε κάθε TEDxChalkida έτσι και σε αυτό, ένα μεγάλο after party θα στηθεί στον κήπου του κτιρίου της Περιφερειακής ενότητας όπου οι djs του HOME 89,1 θα παίζουν την καλύτερη μουσική ενώ οι διοργανωτές θα έχουν φροντίσει για εξαιρετικό finger food, κρασί από την Εύβοια και ποτά για όλους!

Αν λοιπόν δεν έχεις πάρει ακόμα το εισητήριό σου κάντο τώρα εδώ γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Μοιραστείτε:  

Tags: