Μία ιστορία αγάπης μέσα από 15 φωτογραφίες του Nguyen Vu Phuoc

O φωτογράφος Nguyen Vu Phuoc ξεκίνησε πριν 10 χρόνια να φωτογραφίζει μία ιστορία αγάπης που είχε τις ρίζες της στα 30’s!

Ο κύριος Le Van Se (96 ετών) και η σύζυγός του, κυρία Nguyen Thi Loi (88 ετών), ζουσαν στην πόλη Hoi An, στο Βιετνάμ. Ερωτεύτηκαν στα 30’s και παντρεύτηκαν 10 χρόνια μετά. Λίγο καιρό αργότερα το Βιετνάμ ενεπλάκη στον πόλεμο, ο κύριος Se πήγε στρατιώτης, πιάστηκε αιχμάλωτος και έμεινε στα εχθρικά στρατόπεδα μέχρι το τέλος του πολέμου. Όλο αυτό το διάστημα η κυρία Loi τον περίμενε να γυρίσει. Mέχρι το 1954, οπότε και ο κύριος Se επέστρεψε και το ζευγάρι επανενώθηκε και έκανε 5 παιδιά.

Η εικόνες από το σπάνιο αυτό ζευγάρι γρήγορα έφεραν τουρίστες που θέλανε να μοιραστούν κάποιες στιγμές και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μια μέρα η κυρία Loi έπεσε και έσπασε το πόδι της. Έμεινε αρκετό καιρό στο κρεβάτι. Η ηλικιωμένη κυρία δεν άντεξε παρά τις φροντίδες του συζύγου της και δυστυχώς πέθανε σε ηλικία 88 ετών.

Μετά την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, ο κύριος Se έμεινε να φροντίζει ένα μικρό μνήμα και να μιλάει με την εικόνας της.

Οι τουρίστες που τους επισκέπτονταν έγιναν όλο και πιο σπάνιοι. Το τέλειο ζευγάρι δεν ήταν πλέον εκεί.

Ο Nguyen Vu Phuoc που απαθανάτισε την ιδιαίτερη αυτή ιστορία αγάπης διάλεξε τις παραμονές της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για να στείλει με αυτές τις εικόνες το δικό του μήνυμα αγάπης.

Μοιραστείτε:  

Tags: