Στάθης Καραστάθης - Περιοδικό Αν

Πάνος Κολιοπάνος

Συντάκτης Στην κατηγορία συνεντεύξεις

Ο Πάνος Κολιοπάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αιδηψό της Εύβοιας και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία το 1974. Το 1992 μεταπηδά στα ερτζιανά και τον Flash 96 ως Γενικός διευθυντής, παραμένοντας στη θέση του για 16 χρόνια, εκ των μακροβιότερων στελεχών στη ραδιοφωνία.

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Μπέης

Συντάκτης Στην κατηγορία συνεντεύξεις

Ο Κώστας Μπέης πρωτοστάτησε σε εκδηλώσεις σχετικά με την αντισυνταγματικότητα των αποφάσεων της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Εξέφρασε ανοικτά τη δυσφορία του για το πολιτικό σύστημα της χώρας διαχρονικά, για την εξαπάτηση, τη φαυλοκρατία και τον κομματισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Σπανός, Στέλιος Μαργαρίτης

Συντάκτης Στην κατηγορία συνεντεύξεις

Αμφότεροι υπηρέτησαν τον Δήμο της Χαλκίδας συνολικά, περισσότερα από είκοσι έτη, σε εποχές μάλιστα πολύ κρίσιμες για την ανάπτυξη, την ευημερία και την εξέλιξη της πόλης, στην εικόνα την οποία παρουσιάζει σήμερα. Από το 1975 ως το 1998, Γιάννης Σπανός και Στέλιος Μαργαρίτης, εναλλάσσονταν στο τιμόνι της Χαλκίδας με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι μιας συγκεκριμένης γενιάς, να ταυτίζουν κυρίως τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 μ’ αυτά τα δύο πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορούμε να βάλουμε και εδω κείμενο,
απλα επεξεργαζόμαστε το περιεχόμενο.