Λαμπατέρια 2016

Λαμπατέρια 2016

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση με δυνατότητα για ελεύθερο camping σε σκιερό χώρο, καθώς και να πάρουν μέρος σε μια μεγάλη γκάμα από παράλληλες δημιουργικές δραστηριότητες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 καλλιτεχνών. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει τρία μουσικά stages (Satyr, River και DryTechno) που καλύπτουν όλα τα εναλλακτικά μουσικά είδη, από το rock και τη reggae έως την ambient και την techno. Συναυλίες, live acts και dj sets από καλλιτέχνες, όπως οι Αέρα Πατέρα, Άννα Γούλα, Narcosis, Kilimanjaro, JuniorX, Cydelix, Spiros Kaloumenos, Van Morph, Dennis Bunas, Softcore, Fayek κ.ά. πολλοί, δεν θα αφήσουν κανένα μουσικόφιλο παραπονεμένο.

Αέρα - Πατέρα

Αέρα – Πατέρα

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικά δρώμενα, εικαστικές εκθέσεις και προβολές, να πάρουν μέρος σε εργαστήρια χειροτεχνίας και κατασκευών, εκπαιδευτικά σεμινάρια και διαλέξεις, αλλά και να ξεκουράσουν σώμα και ψυχή στο ειδικά διαμορφωμένο healing area με παραμύθια για ενήλικες, βιωματικό παιχνίδι, yoga, thai massage και σαμάνικο διαλογισμό. Όλα αυτά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φωταγωγημένο και εορταστικό χώρο με ποτά και φαγητά που διατίθενται σε οικονομικές τιμές, σύμφωνα με τη φιλοσοφία των διοργανωτών. Παρέχεται επίσης ελεύθερη πρόσβαση σε πηγή με φρέσκο τρεχούμενο νερό, τουαλέτες, αλλά και η δυνατότητα αγοράς αγνών τοπικών προϊόντων, όπως μέλι και κρασί, καθώς και μοναδικών καλλιτεχνικών δημιουργιών και χειροτεχνιών. Όσοι δεν επιθυμούν να κατασκηνώσουν δωρεάν στον χώρο του φεστιβάλ, μπορούν να ενοικιάσουν δωμάτιο στη γειτονική περιοχή της Στενής.

Άννα - Γούλα

Άννα – Γούλα

Το Λαμπατέρια είναι ένα πολύπλευρο εναλλακτικό φεστιβάλ που προάγει το σεβασμό στη φύση, την αγάπη για τις τέχνες, τη στήριξη των εκάστοτε τοπικών ανεξάρτητων παραγωγών και τη δημιουργική ανταλλαγή ιδεών. Διοργανώνεται από την αυτό-οργανωμένη συλλογικότητα «Καθρέφτης Τεχνών & Ιδεών», σε συνεργασία με την ομάδα «gENERATORScOMMUNITY», με έδρα την Εύβοια και ήδη από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του, κατάφερε να προσελκύσει περίπου 1000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Μοιραστείτε:  

Tags: