Ήρθε το 4o bioMechanical festival με πλούσιο πρόγραμμα

Πιστό στο ραντεβού του

Πιστό στο ραντεβού του το 4o Bio-Mechanical Festival, παρά την ιδιαίτερη συνθήκη της πανδημίας του covid-19, επιχειρεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020 μια έξοδο στον πολιτισμό και σας καλεί μαζί του. Το προσεκτικά επιλεγμένο και πολυποίκιλο πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ, θα αλλάξει την όψη της πόλης, θα την κάνει πιο κοινωνική και πιο εξωστρεφή.

Τα νέα ταλέντα, η ποιότητα, η ζωντάνια, η πρωτοτυπία, η ανακάλυψη, το συναίσθημα, ο προβληματισμός, η πρόκληση, η διαφορετικότητα, η ποικιλομορφία, η έμπνευση, η φιλικότητα είναι χαρακτηριστικά του πυρήνα της ταυτότητας του Bio-Mechanical Festival στον Πολιτιστικό Χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, που το έχουν καθιερώσει στη συνείδηση δημιουργών που συμμετείχαν, αλλά και του κοινού, ως μία πραγματική γιορτή του πολιτισμού.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια

Η φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ΥΠ.ΠΟ περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους για τη διασφάλιση της υγείας συμμετεχόντων και κοινού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Νικήτας Σινιόσογλου “Λεωφόρος ΝΑΤΟ” .

1 δοκιµή περιπλάνησης + 3 δοκιµές ανάγνωσης = 4

Ο συγγραφέας του βιβλίου συζητά µε τρεις αναγνώστες του: τον δηµοσιογράφο της “Καθηµερινής” Νίκο Βατόπουλο, τον δηµοσιογράφο Γιώργο Παπαχριστοδούλου και τον φιλόλογο Γιάννη Κατσάνο.

«Η Λεωφόρος ΝΑΤΟ ‘‘δανείστηκε’’ τον τίτλο από το όνοµα του δρόµου που οδηγεί στο παλιό Νατοϊκό στρατόπεδο του Ασπροπύργου, ο οποίος το 2003 µετονοµάστηκε σε λεωφόρο Ειρήνης. Στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ είχα βρεθεί τυχαία. Ίσως πάσχιζα να φύγω από κάτι ή να βρω κάτι άλλο. ∆ιέσχιζα πάντως έναν τόπο που δεν έµοιαζε να πήζει ποτέ σε τίποτα, µάλλον επέµενε στη ρευστότητά του, αποσυναρµολογηµένος και ακαθόριστος, όπως µου φαίνεται πως είναι η νεότερη Ελλάδα, µια µετάβαση που δεν απολήγει σε τίποτα κι ούτε είναι σαφής η αρχή της, ένα µυστήριο κράµα δύσµορφο».

Νικήτας Σινιόσογλου

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 90΄. Είσοδος ελεύθερη.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

«ΒΑΚΧΕΣ» του Ευριπίδη

Η αινιγµατική τραγωδία “Βάκχες” του Ευριπίδη παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του βραβευµένου µε το Βραβείο Κάρολος Κουν νέου καλλιτέχνη το 2019, Χρήστου Σουγάρη. Ο σκηνοθέτης οραµατίστηκε τη δράση του έργου σε µια παραµεληµένη παιδική χαρά όπου ζει και βασιλεύει ο Πενθέας. Εκεί καταφθάνει ο νέος θεός ∆ιόνυσος µε οµάδα πιστών µε σκοπό να εδραιώσει τη λατρεία του στον παρηκµασµένο χώρο. Με την άφιξή του τα πάντα αποκτούν νέα υπερβατική και αχαλιναγώγητη πνοή… Η παράσταση αγγίζει µέσα από τις Βάκχες του Ευριπίδη τη συνάντηση «παλιού» – «νέου» και πραγµατεύεται ζητήµατα που µας αφορούν ως ενεργούς πολίτες: αυτοπροσδιορισµός, αυτοδιάθεση, αποδοχή, φόβος, ξενοφοβία, ιδεοληψία, επιβολή, εθνική ψυχολογία, ενηλικίωση, συνειδητότητα».

Μετάφραση: Θεόδωρος Στεφανόπουλος

Σκηνοθεσία: Χρήστος Σουγάρης

Μουσική: Στέφανος Κορκολής

Σκηνικά – Κουστούµια: Αριστοτέλης Καρανάνος – Αλεξάνδρα Σιάφκου

Κίνηση: Στέφανι Τσάκωνα

Φωτισµοί: Γιάννης ∆ρακουλαράκος

∆ιανοµή

∆ιόνυσος: Γιώργος Κοψιδάς, Τειρεσίας: Νίκος Καρδώνης, Κάδµος: ∆ηµήτρης Ήµελλος, Πενθέας: Στάθης Κόικας, Θεράπων: Κρις Ραντάνοφ, Α΄ Άγγελος: Χριστόδουλος Στυλιανού, Β΄ Άγγελος: Μανώλης Μαυροµατάκης, Αγαύη: Νίκη Σερέτη, Βάκχες: Μυρτώ Αλικάκη, Μαρίζα Τσάρη, Γωγώ Καρτσάνα, Ηλέκτρα Σαρρή, Ξένια Ντάνια, ∆έσποινα Μαρία Μαρτσέκη, Γυναίκα: Ρούλα Πατεράκη, Άνδρας: Κώστας Λάσκος, Τυµπανιστής: Άρης Καλλέργης

Συµπαραγωγή: PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP – ∆ΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτοµα άνω των 15 ετών.
Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 97΄. Είσοδος 12 ευρώ, µειωµένο 8 ευρώ.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

“Καιρός για Τρίο” : Μια µπάντα από τη Χαλκίδα.

Τα µέλη της είναι τρεις ανήλικοι ενήλικες που ένωσαν τις µελωδικές τους δυνάµεις κάνοντας πρόβες και προσεκτικές ενορχηστρώσεις σε τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Έχουν και αρκετά δικά τους κοµµάτια που αντλούν επιρροές από πολλά και διαφορετικά είδη µουσικής. Στο πλαίσιο του 4ου bioΜechanical festival µάς καλούν να συνταξιδέψουµε µουσικά στην αγκαλιά του µυθικού τόπου της Αυλίδας.

Καιρός για Τρίο: Χρήστος Ανυφαντής, Βαγγέλης Ζαφειρίου, Κώστας Φωτόπουλος.

Φιλική συµµετοχή: Γιάννης Παπαδήµος

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 90΄. Είσοδος µε ελεύθερη συνεισφορά.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

“Χάος στο κοσµικό µηχανοστάσιο”.

Ο Αντώνης Αντωνίου, ∆ρ. Αστροφυσικής Πανεπιστηµίου Αθηνών, σε µία συναρπαστική διάλεξη µε τίτλο “Χάος στο κοσµικό µηχανοστάσιο”.
Στις αρχές του 21ου αιώνα ο τρόπος µε τον οποίο αντιλαµβανόµαστε τον κόσµο έχει πια αλλάξει ριζικά. Το κατακερµατισµένο, µηχανιστικό και αιτιοκρατικό Σύµπαν του Νεύτωνα, βασισµένο στην Ευκλείδεια Γεωµετρία -αφού κυριάρχησε επί 300 χρόνια στη δυτική σκέψη -έδωσε την θέση του σε έναν κόσµο που ξεχειλίζει από δηµιουργικότητα. Το κοσµικό µηχανοστάσιο, παρ’ όλες τις φαινοµενικές διαταραχές που υπέστη, εξακολουθεί να λειτουργεί, ίσως πιο ελευθέρα, πιο δηµιουργικά, µε περισσότερη φαντασία. Σκηνικό στο οποίο εναλλάσσονται σοφά η τάξη µε την αταξία, το χάος µε την προβλεψιµότητα, το τραχύ µε το λείο, το κανονικό µε το ακανόνιστο, η άγνοια µε την γνώση.

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 45΄. Είσοδος ελεύθερη.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

ΝΕΑ ΖΩΗ, ντοκιµαντέρ

Σκηνοθεσία, παραγωγή: Νίκος Μαρτζίκος, Άννα Ποδάρα

Σενάριο: Άννα Ποδάρα

Πρωτότυπη µουσική: Maria-Dimitra Baveli (ακορντεόν-σύνθεση), Eleni Vassiliadi (κανονάκι), Stathis Koutouzos (κρουστά)

Moυσική-τραγούδι: Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήµατος (ΕΡΚΕΤ) – Paraskevi Kanellatou, Melina Chatzikamanou, Balkanatolia, Nikos Ververidis

Το ντοκιµαντέρ ΝΕΑ ΖΩΗ πραγµατεύεται τη σχέση των Νέων Λαµψακηνών µε τον τόπο και τον χρόνο, από την περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής µέχρι το τέλος του Β’ Παγκοσµίου Πολέµου µε τη λήξη του οποίου το παίρνουν απόφαση ότι δεν υπάρχει επιστροφή και χτίζουν µια Νέα Ζωή από την αρχή. Η σχέση των Λαµψακηνών µε τον τόπο αποτυπώνεται στην τελευταία ατάκα της ταινίας, ενός πρόσφυγα πρώτης γενιάς: “Τα σπίτια µας, ο τόπος µας δεν είναι δικός µας. Περαστικοί είµαστε. Εµείς απλά τα φυλάµε. Ντουνια-µπου! Ξέρεις τι θα πει; ..Κόσµος είναι αυτός!”

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 75΄. Είσοδος ελεύθερη.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 


ΑΥΛΙ∆Α ΜΙΚΡΕΣ ΤΑΦΕΣ A.C.

Ποιητές και ποιήτριες της νέας γενιάς θα καταθέσουν τα ποιητικά τους κτερίσµατα στους τάφους που άνοιξε η πανδηµία. Χειρονοµίες πένθιµες ή ελπιδοφόρες, στο αρχαίο χώµα της Αυλίδας, που συντηρούν τη µνήµη και γεννούν τον χρόνο.
Στην ποιητική τελετουργία συµµετέχουν:

 • Βελέντζα Ελένη
 • Γώγος Θάνος
 • Γκέζος Χρήστος-Αρµάντο
 • Dejanović Maria
 • Καλλέργη Λένα
 • Κουλούρη Μαρία
 • Κουτσοδόντης Νικόλας
 • Κωτούλα ∆ήµητρα
 • Λιάτζουρα Κατερίνα
 • Μάινας Αλέξης
 • Μεζίτη Μάνια
 • Παπαγεωργίου Μαργαρίτα
 • Στεφανέας Πέτρος
 • Φιλντίσης Νίκος

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 90΄. Είσοδος ελεύθερη.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

Πορεία στο Μεγάλο Βουνό

µε οδηγό τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας.

Μια πορεία στο Μεγάλο Βουνό µε το Ελληνιστικό τείχος του Ανηφορίτη, µια ανοιχτή
συζήτηση για την ιστορία της περιοχής και τις µεταβολές πληθυσµών που αναγκάστηκαν να ζήσουν ¨παρά τόπον¨ λόγω των κατακτητών ανά διαφορετική χρονική περίοδο.

Σηµείο συνάντησης: κόµβος Τσιµεντάδικου,

Βαθµός δυσκολίας της διαδροµής: 1, ήπια κλίση, µικρή διάρκεια (περίπου 60΄) εύκολη διαδροµή.

Για πρόσθετες πληροφορίες και την απαραίτητη προκράτηση στο τηλ. 6944328076

 

L.V.Beethoven, 250 χρόνια από τη γέννησή του

µε τη “Sinfonietta Αθηνών”.

Η “Sinfonietta Αθηνών” (οκταµελές σύνολο εγχόρδων) µε Μαέστρο τον µουσουργό Γιώργο Αραβίδη θα παρουσιάσει το εµβληµατικό 2ο κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα του L.V.Beethoven, αφιέρωµα στον παγκόσµιο εορτασµό των 250 χρόνων από τη γέννησή του.

 1. “Ωδή στη χαρά” Μεταγραφή A.W.Benoy
 2. Θέµα και παραλλαγές στην 9η Συµφωνία, Λευτέρης Τζωρτζάκης (Α’Πανελλήνια εκτέλεση)
 3. Κοντσέρτο για Πιάνο και Ορχήστρα εγχόρδων αρ. 2

Μεταγραφή για ορχήστρα εγχόρδων, Vincenz Lachner
Σολίστ : ∆ηµήτρης Φαρµάκης

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 60΄. Είσοδος ελεύθερη.
Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

Bodyterranean –The show Music without instruments.

Μετά τις sold out παραστάσεις του προηγούµενου χρόνου ο Simone Mongelli και η οµάδα του παρουσιάζουν το Bodyterranean, στο θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ένα έργο βασισµένο στο οµώνυµο άλµπουµ που ο Ιταλός καλλιτέχνης εξέδωσε στο τέλος του 2016, αποτέλεσµα µίας µακρόχρονης έρευνας πάνω στο πάντρεµα της σύγχρονης γλώσσας της Body Music µε την αρχαία γλώσσα της παράδοσης της Ελλάδας και της Ιταλίας, όπου χρησιµοποίησε αποκλειστικά τους ήχους του σώµατος και της φωνής. Το Bodyterranean είναι µία πλούσια, δυναµική παράσταση, σύγχρονη και πρωτοποριακή, που συνδυάζει ρυθµό και κίνηση, µουσική και θέατρο, χωρίς κανένα άλλο µέσο, εκτός από το ίδιο το ανθρώπινο σώµα.

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 70’ . Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

Αναχώρηση από την Ωγυγία

Ραψωδία ε – Οµήρου Οδύσσεια

Μια παράσταση αναλογίου της ραψωδίας ε της Οδύσσειας του Οµήρου, µε σύγχρονα κείµενα και τραγούδια, εµπνευσµένα από τις θεµατικές της.

∆ραµατουργική – σκηνοθετική επιµέλεια: Μαρία Βαρδάκα

Σκηνογραφική επιµέλεια: Μαίρη Μουρσελλά

Ενδυµατολογική επιµέλεια: Βασιλική Λευκούδη

Μουσική επιµέλεια: Μαίρη Χουλιέρη

Χορογραφία: ∆ήµητρα Αγραφιώτη

Παραγωγή του Θεάτρου Χαλκίδας

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 75΄. Είσοδος µε ελεύθερη συνεισφορά.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 


Ο Σταµάτης Κραουνάκης, η Σπείρα και φίλοι µουσικοί

Ο Σταµάτης Κραουνάκης, η Σπείρα και φίλοι µουσικοί έρχονται στο θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος και παίζουν για σας. Φέρνουν τον ήχο, φέρνουν τα όργανα… εσείς φέρτε την καλή σας διάθεση και την αγάπη σας. Με αποστάσεις υγιεινής, αλλά χωρίς κοινωνικές αποστάσεις, µε οδηγό τη µαγική δύναµη της µουσικής θα ενωθούµε σε µια παρέα λυτρωτική.

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. Ώρα έναρξης 21.00. ∆ιάρκεια 180’ χωρίς διάλειµµα.

Γενική είσοδος: 15 ευρώ, δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

GRAVE

Βίντεο-προβολή, εγκατάσταση της Ελένης Μουστάκα

Η προβολή πραγµατεύεται την πορεία του σύγχρονου ανθρώπου µέσα από τη διαρκή αναζήτηση του ζην και όχι του ευ ζην, προς την ανυπαρξία. Είναι ένα έργο «σιωπηλό», χωρίς περιττές ή υπερβολικές κινήσεις. Είναι ένας τόπος «σιωπής», που µας επιτρέπει να σταθούµε και να στοχαστούµε µετατρέποντας την προβολή σε ιεροτελεστία. Σαν ένα ταξίδι στο χρόνο, σε µια διαφορετική διάσταση, ο θεατής καλείται να «ανακαλύψει» τη συλλογιστική του δηµιουργού, και να προβληµατιστεί.

Πολιτιστικός χώρος Αυλιδείας Αρτέµιδος

18 Ιουλίου -2 Αυγούστου 2020

 

Αναζητώντας τοπίο

έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Αγαλιώτη

«Εάν τίποτα δεν θέλω να αλλάξει, ίσως έχω βρει την ιδανική συνθήκη ζωής. Εάν έχω πάψει να αναζητώ ίσως έχω βρει τον ιδανικό τόπο. Εάν συνεχίζω να ζω αναζητώντας δεν µπορεί παρά µια ενθουσιώδης διάθεση να µε συνδέει µε τον τόπο και τον χρόνο. Στην έκθεση ζωγραφικής παιδιά ψάχνουν κοχύλια, περιεργάζονται τη στεριά δίπλα στη θάλασσα, τα τοπία έχουν φωτεινά χρώµατα και ίσως όλα να είναι διάσπαρτες εικόνες µιας εκδροµής. Ζωγραφίζοντας, αναζητώ τον ενθουσιασµό για την ανακάλυψη ενός «νέου τόπου», αυτόν τον ενθουσιασµό του παιδιού που ανακαλύπτει κάτι τριγυρίζοντας από εδώ κι εκεί».

Π. Αγαλιώτης

18 έως 22 Ιουλίου 2020

Χώρος: Κόκκινο Σπίτι Ώρες επίσκεψης: 19.00-22.30 Είσοδος: ελεύθερη

 

«Παρά-µυθώ»

Η Ε.Π.Α.Ψ.Υ. ( Εταιρεία Περιφερειακής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας ) και οι Στεγαστικές Μονάδες Ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης Εύβοιας παρουσιάζουν κάτω από τον γενικό τίτλο
«Παρά-µυθώ», δρώµενα και φωτογραφική έκθεση.

Εγκαίνια : Παρασκευή 24 Ιουλίου, ώρα 20.00

 • Περιλαµβάνονται δύο φωτογραφικές εκθέσεις µε έργα των Θοδωρή Νικολάου και Κατερίνας Στούπα.
 • Εικαστική έκθεση µε έργα των ενοίκων, υπό την καθοδήγηση της εικαστικής ψυχοθεραπεύτριας Κλεοπάτρας Κουβέλη.
 • Μαγνητοσκοπηµένο θεατρικό απόσπασµα βασισµένο στην ελληνική ταινία “Η Σοφερίνα”, µε πρωταγωνιστές του Ξενώνα Χαλκίδας, υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού Ιωάννας Μερκουριάδου.
 • “Ψυχής τόπος”, εργαστήρι εικαστικής θεραπείας, διάρκειας µίας ώρας, υπό την καθοδήγηση της Εύας Ταυρή, την ∆ευτέρα 27/7 & την Τρίτη 28/7 στις 11.00.

Παρασκευή 24 έως και την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Χώρος: Κόκκινο Σπίτι Ώρες επίσκεψης: 11.00- 13.00 το πρωί και 18.00 – 20.00 το απόγευµα. Είσοδος: ελεύθερη.

Απαραίτητη η προκράτηση για τη συµµετοχή στα εργαστήρια στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

Εικόνες παρά τόπον

Φωτογραφίζοντας την εποχή της απόστασης

Από την άνοιξη βιώνουµε µια “παρά τόπον” κατάσταση. Οι φωτογράφοι της Οµάδας Είδωλα επί 8 καταγράφουν µε τις εικόνες τους τον εκτοπισµό από την καθηµερινότητα και τη συνθήκη του εγκλεισµού και της απόστασης. Ο φακός λειτουργεί ως εργαλείο ανάγνωσης µιας πρωτόγνωρης κατάστασης, αλλά και ως µέσο επανασύνδεσης µε τη ζωή, η οποία, παρά τόπον, επιµένει.

Οµάδα Είδωλα επί 8

Επιµέλεια – συντονισµός: Θοδωρής Νικολάου

Φωτογραφίες: Χρήστος Λαζίδης, Γιάννης Μαλαντάρας, Μαίρη Μουρσελλά,

Ζησούλα Ντάσιου, Ρούλα Παπαζήση, Βασιλική Τσάκου

Κείµενα: Βίκη Μόσχου

Χώρος: Αίθουσα Αριστοτέλης, ∆ηµαρχείο Χαλκίδας

Ώρες επίσκεψης: 20.00-23.00

Είσοδος: ελεύθερη

 

”Το γαλάζιο όνειρο”

Θέατρο Σκιών για µεγάλα παιδιά και ενήλικες

Έλενα Γλωσσιώτη και οι παραµυθάδες Γλάροι

Ένα µικρό ξερό δεντράκι µεγαλώνει µόνο σε µια έρηµο. Μα η αγάπη θα το κάνει να βγάλει φύλλα. Φύλλα γαλάζια σαν τον γαλάζιο ουρανό. Ο Ζαφίρ, ο µικρός βεδουίνος, θα συναντήσει το όνειρό του εκεί. Η µοναξιά θα µικρύνει και το γαλάζιο όνειρο θ’ αναδυθεί στον ξερότοπο.”Το γαλάζιο όνειρο”είναι µια ιστορία της Χαλκιδαίας συγγραφέως Έλενας Γλωσσιώτη και τη ζωνανεύει συντροφιά µε την οµάδα παραµυθάδων “Γλάροι”. Ένα γαλάζιο όνειρο για τον καθένα µας, µέσα από το µυστηριακό πάντρεµα της αφήγησης, της µουσικής και του θεάτρου σκιών.

Συντελεστές: Γλωσσιώτη Έλενα και παραµυθάδες Γλάροι (Σοφικίτης Γιάννης, Κατσαρή Μαριλού)

Ηµεροµηνίες: 19/7/2020 & 20/7/2020

Ώρα έναρξης: 21:30

Αριθµός θεατών: 30 άτοµα

Τόπος: Κόκκινο Σπίτι

∆ιάρκεια : 30’. Προτεινόµενη συνεισφορά: 4 ευρώ.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

 

Ξηµέρωµα στην Αυλίδα.

Μια πορεία από το ιερό στην ιεροσυλία..

Για το ιερό και το ιερόσυλο που όλοι κουβαλάµε. Σαν σακί…

Work in progress

Σύλληψη: Θεατρική οµάδα Rektis

Ποίηση: Γιώργος Σεφέρης

Σκηνοθεσία: Γεωργία Καρλατήρα

Συντελεστές: Γεωργία Καρλατήρα, Ελένη ∆ηµητριάδη, Κώστας Αυγερινόπουλος

Κυριακή 2 Αυγούστου. Ώρα: 06:00 π.µ.

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος. ∆ιάρκεια 45’ Είσοδος µε ελεύθερη συνεισφορά.

Απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα https://bm-festival.com/

Μοιραστείτε:  

Tags: