Κάλλια Βαβουλιώτη - Περιοδικό Αν

Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Παντείου, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, νιώθει την ανάγκη να γράφει ακατάπαυστα . Τα κείμενα της συνήθως γράφονται χαράματα. Έπαψε να πιστεύει στην τύχη από τότε που συνειδητοποίησε πως τα πάντα στη ζωή της γίνονται για κάποιο λόγο. Ερωτεύεται δύσκολα, ενθουσιάζεται εύκολα, έχει εμμονή με τις λεπτομέρειες. Αγαπά τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω -ακόμα και αν όλες οι συνθήκες τους οδηγούν στον γκρεμό- τις μεταμεσονύχτιες συζητήσεις που ξεκινούν με κρασί ή μπύρα και καταλήγουν μέχρι το πρωί και το καλό βιβλίο. Δύσκολο να την βρεί κανείς , γιατί είναι χαμένη στον δικό της κόσμο, στον οποίο λίγοι και εκλεκτοί είναι προσκεκλημένοι.

Ιστορίες που μπορεί και να έχουν συμβεί

Συντάκτης Στην κατηγορία αναγνωστηρίο

Δεν φεύγεις όσο συχνά θα ήθελες. Έχεις πλέον μεγαλώσει. Έχεις τόσους που βάλθηκαν να σε μάθουν να μένεις και να πεισμώνεις. Να μη γκρινιάζεις το πρωί που ξυπνάς αλλά να λες ότι αυτή τη μέρα είμαι ζωντανή και αξίζει. Σου δίνεται όμως η αφορμή και πάλι καταφέρνεις να φεύγεις έστω για λίγο. Και αυτή η ευφορία του ταξιδιού, δε συγκρίνεται με τίποτα. Ίσως γι’αυτό αγαπώ τόσο τα ανοργάνωτα ταξίδια. Έχω υπάρξει εξερευνητής και τυχοδιώκτης της πιο απροσδόκητης ζωής. Έχω συνυπάρξει σε παραμύθια που ‘γίναν εφιάλτες. Έχω υπάρξει πληγωμένο ελάφι και ο πιο άγριος των λύκων.

Διαβάστε περισσότερα

Πως οι φιλίες έγραψαν μουσική ιστορία

Συντάκτης Στην κατηγορία μουσική

Έχει υμνηθεί όσο τίποτα άλλο μετά τον έρωτα και τον θάνατο και είναι αλήθεια πως η ζωή χωρίς φίλους θα ήταν πολύ μοναχική και ανιαρή.
Οι φίλοι απαλύνουν τον πόνο, μας συντροφεύουν σε σημαντικές στιγμές και αν έχουν και κάποια καλλιτεχνική κλίση μπορούν να αφήσουν παρακαταθήκη στο φιλότεχνο κοινό «μουσικά διαμάντια» βάζοντας και εκείνοι το λιθαράκι τους στον χάρτη της ελληνικής μουσικής.
Οι παρέες λοιπόν που έγραψαν ιστορία μουσικά ξεδιπλώνονται.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορούμε να βάλουμε και εδω κείμενο,
απλα επεξεργαζόμαστε το περιεχόμενο.