Έλενα Αποστόλου - Περιοδικό Αν

Τζούλιαν Μπαρνς – Ένα κάποιο τέλος

Συντάκτης Στην κατηγορία βιβλίο

Η ζωή κρύβει διαρκώς εκπλήξεις. Εκεί που νομίζεις ότι είσαι ένας, κάποιος άνθρωπος, που οι πράξεις του, το πολύ – πολύ να έχουν αποδέκτη τους κοντινούς του ανθρώπους και ίσως και να μην έχουν ποτέ μεγάλο αντίκτυπο σε κανέναν …μια μέρα, ξαφνικά μαθαίνεις πως μία μικρή λάθος λέξη σου, μία μικρή σου αμαρτία, που χαιρέκακα σκεφτόσουν και γελούσες, είχε ολέθριες συνέπειες.

Διαβάστε περισσότερα

Τζόναθαν Σάφραν Φόερ – Όλα έρχονται στο φως

Συντάκτης Στην κατηγορία βιβλίο

Συνήθως στις προτάσεις βιβλίων αυτήν την εποχή θα βρείτε χριστουγεννιάτικα, ανάλαφρα αναγνώσματα. Εμείς δε θα σας προτείνουμε κάτι εύκολο, αλλά ένα βιβλίο δύσκολο και ιδιαίτερο, που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε πριν φύγει το 2011.

Διαβάστε περισσότερα

Τζόναθαν Φράνζεν – Ελευθερία

Συντάκτης Στην κατηγορία βιβλίο

Ξυπνάς ένα πρωί και διαπιστώνεις, ότι όλα όσα ήθελες στη ζωή σου δεν τα απέκτησες ποτέ και βάζεις τα δυνατά σου, χωρίς να υπολογίζεις κανενός είδους κόστος για να τα αποκτήσεις. Κι όταν τα αποκτάς, καταλαβαίνεις ότι τελικά τίποτα δεν ήταν όπως το φανταζόσουν, κι αντί να νιώθεις ελεύθερος και δυνατός, νιώθεις ανόητος και ματαιωμένος.

Διαβάστε περισσότερα

Ραλφ Έλισον – Αόρατος άνθρωπος

Συντάκτης Στην κατηγορία βιβλίο

O Αόρατος άνθρωπος εκδόθηκε το 1952 σε μια Αμερική, που βρισκόταν στο μεταίχμιο κοινωνικών και πολιτικών αλλαγών, κυρίως σχετικά με τα δικαιώματα των μαύρων, και τιμήθηκε ένα χρόνο μετά με το National Book Award. Η επανέκδοση του σήμερα, είναι μια ευκαιρία να διαβάσει κανείς ένα από τα σημαντικότερα αμερικάνικα μυθιστορήματα του εικοστού αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορούμε να βάλουμε και εδω κείμενο,
απλα επεξεργαζόμαστε το περιεχόμενο.