Περιοδικό Αν

Ο εθελοντισμός παράγει πολιτισμό.

Στην κατηγορία αν

Ο Εθελοντισμός είναι δείκτης πολιτισμού και το μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής μιας κοινωνίας. Εθελοντισμός και Πολιτισμός είναι έννοιες αλληλένδετες και συμπληρωματικές, όπου αξίες της ανθρώπινης ύπαρξη όπως η τέχνη, η παιδεία και ο αθλητισμός προωθούνται κυρίως από οργανωμένες ομαδικές ή ατομικές εθελοντικές προσπάθειες και εκφράζουν τη δημιουργική πλευρά του ανθρώπου. Ο Εθελοντισμός παράγει Πολιτισμό. (British Graduated Society)

Διαβαστε περισσοτερα

Sculpture

Στην κατηγορία αν

Αν νιώθετε οτι μέσα σας καταπιέζεται ένας μικρός Φειδίας αυτό το βάζο θα σας βοηθήσει να τον ελευθερώσετε. Στην αρχική του μορφή είναι τετράγωνο, με ένα σφυράκι όμως μπορείτε να του δόσετε εσείς το σχήμα του κλασικού βάζου.

Διαβαστε περισσοτερα

Barefoot

Στην κατηγορία αν

Αναρωτιέμαι γιατί δεν έμαθα από την γιαγιά μου να πλέκω με βελονάκι. Θα έφτιαχνα και εγώ τώρα barefoot sandals που είναι πολύ στην μόδα φέτος το καλοκαίρι. Όσες είστε πιο προκομένες από μένα μπορείτε να τα αντιγράψετε και μπορείτε να τα φορέσετε και με λιτά σανδάλια, γιατί που να πάτε ξυπόλητες…

Διαβαστε περισσοτερα

Claydies

Στην κατηγορία αν

Αν θεωρείτε ότι για όλα φταίει το γκαζόν (ποιος κουρεύει τώρα…) και είστε και από αυτούς που αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με χιούμορ και ταυτόχρονα είστε και λίγο τεμπέληδες, έχουμε πρόταση για χειροποίητα πορσελάνινα βάζα σχεδιασμένα από Claydies.

Διαβαστε περισσοτερα

Scrabble

Στην κατηγορία αν

Αναστατώνομαι καθε φορά που βλέπω μια ωραία ιδέα και μια καλή γραφιστική εκτέλεση. Τώρα με αναστάτωσαν το ουκρανικό γραφείο Twiga και το Tough Slate Design με τη νέα καμπάνια “The power of words”.

Διαβαστε περισσοτερα

αναρχία

Στην κατηγορία αν

ουσ. 1) το να μην υπάρχει εξουσία, απουσία κυβέρνησης κακ κρατικών οργάνων. 2) υπάρξη γενικής σύγχυσης και ακαταστασίας. 3) πολιτική και κοινωνική ιδεολογία που διακηρύχνει πως ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να σκεφτεί ή να κάνει κάτι χωρίς κανένα περιορισμό.

Διαβαστε περισσοτερα

Μπορούμε να βάλουμε και εδω κείμενο,
απλα επεξεργαζόμαστε το περιεχόμενο.