Περιοδικό Αν

ήπιαμε δυο, ήπιαμε τρεις, ήπιαμε χίλιες δεκατρείς

Συντάκτης Στην κατηγορία κουζίνα

Το καλοκαίρι και η ζέστη έφτασαν και η μπύρα είναι εδώ για να μας δροσίσει. Όμως τι ακριβώς είναι η μπύρα; Το ποτό το τόσο δημοφιλές και κοσμοπολίτικο, το ποτό που είναι τόσο κοινό αλλά που το γνωρίζουμε τόσο λίγο. Ενώ όλοι σχεδόν γνωρίζουμε πως παρασκευάζεται λίγο πολύ το κρασί, δεν συμβαίνει το ίδιο με την μπύρα.

Διαβαστε περισσοτερα

Γιάννης Μπαξεβάνης

Συντάκτης Στην κατηγορία κουζίνα

Ο Γιάννης Μπαξεβάνης είναι ένας από τους σημαντικότερους ανανεωτές της ελληνικής κουζίνας. Πατέρας 4 παιδιών αισθάνθηκε την ανάγκη να καταπολεμήσει την «κακοφαγία» κι έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Μετά τις σπουδές του στην Αθήνα απέκτησε πλούσια εμπειρία δουλεύοντας σε βραβευμένα εστιατόρια της Γαλλίας και της Γερμανίας. Εμπνεύστηκε από την παραδοσιακή κρητική κουζίνα και τα αγριόχορτα της μεγαλονήσου.

Διαβαστε περισσοτερα